Polyester Vierkant 140x140x140 cm

NAP10

Snel Overzicht

Polyester Vierkant 140x140x140 cm

Voorraad: 0

Levertijd wanneer niet op voorraad: 15 - 20 werkdagen

€ 1.198,00

Details

Productinformatie Plantenbak:
- Gewicht 70 kg.
- Randbreedte 10 cm

- vorstbestendig
- door en door gekleurd
- geïsoleerd
- lichtgewicht plantenbak
- duurzaam materiaal
Optioneel:
- verzonken wielen (tot 80x80)
- interieurtoepassing
- vijvertoepassing
- iedere gewenste RAL kleur is mogelijk
Deze prachtige plantenbak is gemaakt van polyester. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie afwerking.

De plantenbak is gemaakt van 100% polyester en kan geen water of vocht opzuigen.Daardoor is de bloembak vorstbestendig.

De binnenkant van de bloembak is voorzien van eps isolatiemateriaal, wat deze plantenbak zeer geschikt maakt om de wortels van de beplanting te beschermen.

Als wij de bloembak maken wordt direct de gewenste RAL kleur gebruikt. Het voordeel hiervan is dat de plantenbak door en door gekleurd is en dat de kleur er dus niet vanaf gaat.

Optioneel is het mogelijk om wielen onder de bloembak te laten monteren. De wielen worden verzonken gemonteerd onder de plantenbak en zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar. Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80x80 cm. ivm het toenemende gewicht. Wilt u dit toch bij een grotere bak, neem hiervoor dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Deze plantenbak kan ook binnen gebruikt worden. U kiest hiervoor de optie interieurtoepassing. De plantenbak krijgt een extra coating wat lekkage voorkomt.
Kiest u voor de optie vijvertoepassing dan wordt de plantenbak niet alleen voorzien van een extra coating maar ook van een extra binnen coating. Hierdoor is de plantenbak bestand tegen de waterdruk als u de bak als vijver gebruikt.

Tevens is het mogelijk om de plantenbak op verzoek in hoogte in te korten. Neem hierover contact met ons op of vermeld de gewenste hoogte in het opmerkingenveld tijdens de bestelprocedure.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Hier vindt u onze Privacy Policy.